WebTjek: 10 nye man er nødt til at høre

Det har som altid været en travl uge på nettet, og den gode nyhed er – som Mogensen & Kristiansen ville sige – at i næste uge bliver det endnu travlere.

Blandt den seneste uges mest essentielle numre har jeg valgt nedenstående ti, der kommer vidt omkring, men jeg indleder med to spritnye danske dancehall-tracks – Raske Penges ‘Original’, der er uploadet for kort tid siden, og den nye Kaka.

Og et stort big up til Raske Penge for at bruge ordet makkerne. Det er vi mange fynboer, der er glade for! I det hele taget godt dansegulvsnummer og en flot video med sjove karakterer.

Så er videoen til Nas’ ‘Daughters’ endelig kommet, mens Bobby Womack får assistance af Lana Del Rey på spritnyt track.

Et par rockveteraner i form af Bruce Springsteen og Neil Young har også lavet nye videoer. Neil Youngs version af ‘God Save the Queen’ fra det kommende ‘Americana’-album er mildest talt noget pudsig.

Skønne, skøre Flaming Lips har lavet et remake af deres egen ‘Race for the Prize’ med titlen ‘Thunder Up’. Det er en tribute til hjembyens stolte basketball-sønner fra NBA-mandskabet Oklahoma Thunder, der i disse dage spiller semifinale om titlen mod San Antonio Spurs.

Dernæst er der nyt nummer fra de fremragende indierockere i The Vaccines, mens Plan B har lavet video til glimrende ‘Lost My Way’. Og så må man da ikke snyde sig selv for Kylie Minogues nye ‘Timebomb’. Meget få bærer et par cowboyshorts så yndefuldt!

Raske Penge ‘Original Bang Ding’

Kaka ‘Bang Bang (Reggae Jam)’

Nas ‘Daughters’

Bobby Womack feat. Lana Del Rey ‘Dayglo Reflection’

Bruce Springsteen ‘Rocky Ground’

Neil Young & Crazy Horse ‘God Save the Queen’

Flaming Lips ‘Thunder Up’

The Vaccines ‘No Hope’

Plan B ‘Lost My Way’

Kylie Minogue ‘Timebomb’

 

 

About the author

Comments

  1. Jeg tror Kylies producere har lyttet mere end én gang til Madonnas bagkatalog – og så er der oven i købet åbenlyse referencer til Ray of Light-videoen. Tsk tsk ….

  2. Det er ikke Sex Pistols-nummeret, Neil Young har indspillet – det er den britiske nationalsang af samme navn!

Comments are closed.