Døgnrapporten 22/7-2014

NY VIDEO: Twerk it like Basement Jaxx – robot style – til ’Never Say Never’:

CITAT: ”No, fuck him! Nobody likes him.” La Roux, da hun blev spurgt om sit samarbejde med Kanye West i interview med Sunday Times, refereret af NME. Gør dig selv den tjeneste at lytte til hendes nye album, ’Trouble in Paradise’.

TAL: 250.000 $. Det er prisen, hvis man vil have et vers af Kendrick Lamar med på et nummer. Fnys! Småpenge … Læs det her lækre interview i Complex.

LONGREAD: Kanye West-interview med GQ, hvori han bl.a. beretter, at han forventer at udsende nyt album i september. Eller i oktober. Eller i november.

ANBEFALING: Smut over til NPR og stream de kommende album fra Jenny Lewis, Wildest Dreams og Shabazz Palaces. Tom Pettys kommende album kan vi desværre ikke få lov at streame i vores verdensdel. Arggghhhh!!!

NY VIDEO: Jenny Lewis har udsendt endnu en video fra sit kommende album. Denne gang er det til ’She’s Not Me’:

IBIZA-LISTE: Mixmag kører en sjov ugentlig liste denne sommer, hvori de lister de ti numre, der er blevet Shazam’et oftest på Ibiza. Igen i denne uge er det Patrick Topping ’Forget’, folk på festøen vil finde ud af, hvad er.

DOBBELT NYT: Spoon smed to nye ting på banen mandag. Et nyt nummer, ’Inside Out’, og en video til nummeret ’Do You’:

GÆSTELISTE: Hvad har Chris Martin, Bon Jovi, Serj Tankian, Wyclef Jean, Matisyahu Billie Jo Armstrong til fælles? De gæsteoptræder alle på det kommende album med Avicii, beretter Rolling Stone.

SPILLEPLANER: Mandag var store spilleplans-dag. Både Stella Polaris, Vanguard og Trailerpark Festival offentliggjorde spilleplanerne for de kommende ugers festligheder.

NYT NUMMER: Weezer ’Back to the Shack’:

MEDIESUK: Ingen af de store danske dagblade har – så vidt jeg kan se – anmeldt det nye The Raveonettes-album, der udkom i går. Eller er det bare mig, der ikke kan finde det??

Andre AgassiREMIX: Diplo har remixet Lorde ’Tennis Court’ – og kaldt det et Andrew Agassi Remix eller Diplo’s Andre Agassi Reebok Pump Mix.

GUIDE: Til Cocteau Twins. Værsgo fra Clash Magazine.

NYT NUMMER: Gorgon City ’Unmissable’.

NY VIDEO: Clean Bandit feat. Stylo G ’Come Over’. Det er godt nok langt fra ’Rather Be’ …:

METAL: Der er nyt fra det gamle thrash metal-band Overkill, der netop har udgivet album nummer 17 med bl.a. dette nummer:

LONGREAD: Hvis man har lyst til at lære svenske Seinabo Sey bedre at kende (inden Vanguard Festival, f.eks.), så er der muligheden i dette lange interview m.m. i The Line of Best Fit.

MINIKONCERT: The Hold Steady har besøgt radiostationen KEXP i Seatlle:

NYT NUMMER: New Model Army ’Guessing’. Nyt album med seks nye numre og 11 livenumre udkommer i september:

CrosleyGRAMMOFON: Third Man Records har redesignet deres Crosley-grammofon en smule.

ELEKTRONISK: Lyt og download lækkert Swoon-nummer hos xlr8r.

GODT NYT: Primus-trommeslager Tim Alexander har gennemgået en vellykket hjerteoperation, fortæller bandet på dets Facebook-side.

– The Mighty Tim “Herb” Alexander has pulled through surgery, the blockage from his heart has been removed with no complications and all signs point to a glorious and speedy recovery.

MASHUP: Ja, hvorfor ikke smide noget Kanye West-vokal hen over et Flume-nummer?

NYT NUMMER: August Alsina feat. Nicki Minaj ’No Love’. Trender ret stort …:

LISTE: Paste Magazine har udvalgt 10 musikvideoer, der er ’visually captivating’. OK Go topper med denne:

PÅ TORSDAG: På torsdag, på torsdag dj’er søstrene Debbie og Joni Sledge på Cosy i København. I september spiller Sister Sledge sammen med Kool & the Gang i Falconer.

NY SINGLE: Fjerde single fra det kommende debutalbum fra Banks udkommer i dag, ‘Beggin’ for Thread’:

GIRL IN A COUNTRY SONG: Den såkaldte bro-country har domineret countrymusikken de seneste mange år i USA. Klicheerne står i kø – trucks, øl, den lille by, den støvede landevej og de sparsomt klædte kvinder, og det er mange ved at være trætte af. F.eks. disse to unge piger, Maddie & Tae, der har lavet en sang med titlen ’Girl in a Country Song’:

https://www.youtube.com/watch?v=f3XuCd2KTjI

Læs og lyt mere om sagen hos NPR her. 

NY VIDEO: Og den er dansk! Martin de Thurah har instrueret videoen til Robyn & Röyksopps ’Do It Again’. Det er en kortfilm med titlen ’Our Hearts’ Desires’::

SuspektFOTO: Vinderbilledet i Suspekts konkurrence om at få sit foto på coveret til singlen ’Bollede Hende i Går’.

ELEKTRONISK: Duke Dumont har teaset endnu et nummer fra sin kommende EP, den tredje af slagsen i ’For Club Play Only’-serien. Efter ’Slow Dance’ kan man nu også høre nummeret ’Mumble Man’ hos Stereogum.

INTERVIEW: Hall & Oates, hos The Guardian. Enough said!

BEEF: 50 Cent og Slowbucks har en beef kørende. På Instagram. Well, det er da bedre end dengang i 90’erne, da rapperne rendte rundt og skød hinanden.

PLADEBUTIK: Tag med xlr8r til pladebutikken Hard Wax i Berlin.

REMIX: Nyt remix af Kiesza ’Giant in My Heart’ fra Loe. Stadig en fest.

NYT NUMMER: 2:54 ’Orion’:

Og hvem er de? Jo, de lavede f.eks. dette glimrende nummer for et par år siden:

JUNIOR KRULE: Se King Krule spille guitar som 14-årig – med en drøm om at spille på Glastonbury, hvilket han gjorde i fjor.

https://www.youtube.com/watch?v=y6Q6Iu8sTkY

HOV! Det har jeg helt overset midt i Roskilde-ekstasen. Tony Allen feat. Damon Albarn ’Go Back’. Det er jo fedt!

Lily AllenHØRT PÅ FACEBOOK: Lily Allen: ”Go fuck yourself Monday!”

– Maybe the songs aren’t good enough this time, who knows? I just know I can’t wait to get back into the studio, siger hun i øvrigt om sit seneste (flop-)album, ‘Sheezus’, i et interview med The Mirror.

SUPERGRUPPE: Tuatara er navnet, og i bandet er bl.a. Peter Buck fra R.E.M. og Barrett Martin fra Screaming Trees. Og på nummeret ’Snakecharmer’ har de såmænd også lige Mike McCready fra Parl Jam med på guitar. Det er instrumentalt, og der er lidt postrock/freejazz over det … Læs og lyt mere hos Spin.

GADEFEST I ODENSE: I dag offentliggør den nye gadefest i Odense med inspiration og bistand fra Distortion det første navn til festlighederne 4.-6. september. Karrusel er navnet på festen.

PLAYLAND: Det er titlen på The Smiths-guitaristen Johnny Marrs næste soloalbum, der udkommer 6. oktober

LÆKKERT: Nyt nummer fra Cyril Hahn feat. Rochelle Jordan, ’Slow’:

NY VIDEO: Fra danske Catch The Breeze til nummeret ’International Love’:

PLAYLISTE: NME har listet, hvad de mener, har været de største sommerhits gennem de seneste 30 år – ét per år. Numrene kan høres i denne playliste:

Bortset fra The Verve, som åbenbart ikke er tilgængeligt på Spotify:

MINIKONCERT: The Walkmen-frontmanden Hamilton Leithauser har også været en tur forbi NPR’s Tiny Desk:

 

About the author

Skriv et svar