WebTjek: Fik du hørt …? #2

Vi tager lige en omgang mere med nogle nye ting fundet på nettet i de seneste uger.

Ny plade på vej med engelske Joss Stone.

Der er f.eks. nyt album på vej med Joss Stone. Den engelske soulsangerinde er fortsat kun 25 år (!), selvom det er ni år siden, hun dukkede op som den store soulkomet med albummet ‘The Soul Sessions’, produceret af Dave Stewart.

Med Dave Stewart bag knapperne igen forsøger hun på sit sjette album at gentage succesen med en ny omgang coverversioner på ‘The Soul Sessions 2’, der udkommer i slutningen af juli.

På albummet optræder bl.a. en version af Womack & Womack-hittet ‘Teardrops’, som kan høres her i en akustisk session fra Billboard.

En liveversion optaget for en måned siden kan høres her, mens en version af Rolling Stones-nummeret ‘I Got the Blues’ (fra Sticky Fingers) tog sig således ud ved samme koncert:

I soulafdelingen er der også nyt på vej fra Bettye Lavette. Albummet ‘Thankful N’ Thoughtful’ udkommer i september, men vi kan heldigvis allerede nu høre singlen ‘I’m Not the One’:

Et af den seneste tids mere aparte samarbejder må siges at være Lana Del Rey og A$ap Rocky. Og de gør det tilmed et par gange. På ‘National Anthem’ …:

… og på ‘My Bitch’:

http://www.youtube.com/watch?v=vc8BAMLftEM

Et af de mere spændende nye navne pt. er sydafrikanske Petite Noir, der er ude med sin første single på Bad Life, ‘Till We Ghosts’. Det er godt!

Et andet nyt navn er svenske Alina ‘Flytta På Dej‘ Devecerski, der er ude med en ny single. Den har titlen ‘Ikväll Skiter Jag i Allt’ og lyder stadig som noget, der kunne være lavet af Maskinen eller Familjen:

Engelske Splashh prøver også at holde hypen kørende efter fremragende ‘All I Wanna Do‘, men hverken ‘Lemonade‘ eller aktuelle ‘Need It’ når samme niveau.

Amerikanske Jeff The Brotherhood har ikke helt leveret det, man kunne håbe på. Her prøver de sig med nøgenhed og sixpacks:

Også i den rockede afdeling – Red Hot Chili Peppers har ny single ude fra albummet ‘I’m With You’. Valget er faldet på balladen ‘Brendan’s Death Song’:

Det er ikke meget, man har hørt til australske The Presets de seneste tre-fire år, men nu er Modular-duoen tilbage med en ny single, der både i lyd og billeder er 90’er-technoagtig. Albummet ‘Pacifica’ er sat til udgivelse 14. september. Først ‘Youth in Trouble’:

Hvis man er til den bouncy stil fra f.eks. Diplo og Buraka Som Sistema, vil man måske kunne lide Branko. Buraka-produceren er ude med nummeret ‘Going in Hard’, hvor Roskilde-aktuelle Dominique Young Unique lægger vokal til.

Så har Matthew Dear nyt album på vej. ‘Beams’ udkommer 27. august og singleforløberen ‘Her Fantasy’ er lavet som en hyldest til filminstruktøren Kenneth Anger.

Kenneth Angers ‘Inauguration of the Pleasure Dome’ fra 1954:

http://www.youtube.com/watch?v=1cpHpQ9PsHE

 

 

 

About the author

Skriv et svar