#RF13: Snapshots, strøtanker og eureka-momenter – mandag

IMG_1175
Fangelejren

9.00, Snab: Har ferie, men har sat vækkeuret. Juhu! I dag skal jeg til Roskilde.

9.01, Snab: JUHU! I dag skal jeg have Dixie Burger!!!

10.07, Snab: Hader offentlige transportmidler. Men det er nu ret rart, at det findes …

11.20, Snab: Går ind ad døren til Check In.

11.21, Snab: Går 41 sekunder senere ud ad døren fra Check In.

11.24, Snab: Fangelejren er orange!

11.49, Snab: Elsker at se landsbyen skyde op. Graffitimalere, tømrere, udsmykkere, kraner, Tuborgbiler, malere. Ahhhh … Ren zen.

IMG_119312.11, Snab: Dixie Burgeren smager, som den plejer. Eureka! Der er stadig ikke bacon i. Sidste års underskriftindsamling har heldigvis ikke virket.

12.45, Snab: Der er musikquiz ved kampvognen. 22 hold er med. Quiz Me Baby arrangerer. Det er sjovt. Der er gratis øl til alle. Det er win-win.

14.27, Snab: Bonus. Møder min gamle ven Kåre P. Køber to øl. ’Det er helt rigtigt, det her,’ siger han, klog som altid.

14.31, Snab: Tag de solbriller af, knægt! Schultz i Schultz & Forever skjuler sig. Bryder mig ikke om det.

IMG_1199
Schultz & Forever på Pavillion Jr.

14.41, Snab: Der er campingstole. Suk! Stop det. Det er livsfarlige bjørnefælder!!!

15.02, Snab: Har gået maks 50 meter på Camping East. Har set en ’Church of Beer’, er blevet inviteret indenfor i ’Blast Beast Metal Camp’ – der har et sort omvendt kors og både en lamineret oversigt og en tavle med metalartisternes spilletider – hørt dubstep, metal og Frank Sinatra. Det skal nok gå.

IMG_1204
Blast Beast Metal Camp. Venlige folk.

15.09, Snab: Nøj, hvor kunne det være fedt, hvis man orkede at ligge herude i ni dage og drikke sig i hegnet hver dag med alle kids’ene.

15.10, Snab: Hold kæft, hvor er det egentlig fedt, at man ikke skal ligge herude i ni dage og drikke sig i hegnet hver dag med alle kids’ene.

15.24, Snab: En lejr har 23 tomme vodkaflasker liggende. Men der burde være 35, siger de undrende. De holdt Rihanna-fest om søndagen, hvor de uddelte gratis drinks og forærede 100 paraplyer (’Umbrella’, du ved) væk. Halvdelen af lejren havde scoret.

15.31, Snab: To hold spiller fodbold på mål lavet af knækkede og bøjede teltstænger. Genialt. Fodbold er vigtigere end et telt. Det ene hold ligner Lyngby.

IMG_1209
Fodbold! Det hører til.

15.47, Snab: Der er masser af drum’n’bass, dubstep og rap fra de hjemmelavede, mobile anlæg. Ikke ret meget pop og rock. Vi forsøger at købe to dåseøl af et par unge fyre, men de insisterer på at forære os dem.

16.05, Snab: Elsker Sonic Zone. Køber en plade.

IMG_121016.24, Snab: Modtager en ‘Metal Bibel’ lige uden for indgangen til Backstage Village. Det er seriøst kristent shit med indlæg af Nicko McBrain fra Iron Maiden, Brian Welsh (ex-Korn), Peter Baltes fra Accept m.fl. “Metalbiblen er en Bibel for os, der kan lide hård rock. En Bibel, som vi hårdrockere kan føle os hjemme i. I denne her Bibel kan du udover hele Det Nye Testamente også læse om Nicko McBrain, Tommy Aldridge og andre hårdrockere, som har opdaget, at Biblen har noget at sige til os i dag,” indledes der.

16.47, Snab: Hører Bon Jovi på Roskilde Station. Det havde jeg ikke regnet med.

19.15, Snab: Hmm! Ville gerne have haft en flæskestegs-sandwich til aftensmad.

IMG_1177
Der arbejdes på graffiti-væggene.
IMG_1178
Man kan godt fristes til at tro, det forestiller Rihanna. Denne piece har i hvert fald påskriften ‘Drop de bad boys, tøser’.

 

 

 

 

About the author