For varmt til at bevæge sig, og for varmt til at tænke: Sommer med The Triffids

“It’s been a hell of a summer”, sang David McComb. Formentlig mente han ikke, at den var allerhelvedes lunken og regnfuld som her. Sikkert snarere at den var allerhelvedes varm og dramatisk. Men nu er sommeren her i det mindste. Nogle timer endnu.

♪ It’s a wide open road ♪

Så hvem vil du lytte til, når du ligger på svedne lagner i aften og ikke kan finde hvile? Eller du sidder i iltfattig luft og mærker tordenen nærme sig? Eller, hvad bedre er, du er på altanen med høj musik inde fra stuen og iskold alkohol inden for rækkevidde?

Jeg anbefaler The Triffids.

En længere lovprisning af deres australske indie-blues fra firserne må vente til det er køligere. Men her er en Spotify-playliste som samler de sange, der er skræddersyet til de hede nætter, australske eller danske. Og ingen havde en bedre stemme end David McComb til når varmen ligger over landet.

Lyt selv på den fine liste nedenunder – eller klik her, hvis den fine liste ikke virker, hvilket den desværre ikke altid gør:

The Triffids til en varm nat

 

 

About the author

Comments

  1. Pluspoints for at starte med ‘American Sailors’, bedste kortfilm ever fra Australien. Minuspoints for her i denne forbindelse at overse ‘Fairytale Love’, der om noget lyder af paradisisk sommervarme. Men hvilken dejlig musik overall – The Triffids er savnet.

  2. At ‘Fairytale Love’ ikke kom med vil jeg gerne selv betegne som en fejl. Den havde jeg simpelthen overset. Men det kan den jo hurtigt komme …
    Og ja, de og ikke mindst McComb er dæleme savnet.

Comments are closed.