Det swinger i Daryls hus

Der er efterhånden mange forskellige ‘sessions’ at følge med i på YouTube. Ikke mindst fra radiostationer som KCRW, men også mindre kommercielle af slagsen.

En af mine favoritter er soulsangeren Daryl Halls sessions hjemme fra sit træhus, og i går lagde den 65-årige amerikaner en ny stribe af slagsen på sin YouTube-kanal. Og de er ganske enkelt fremragende.

Hall & Oates-abummet ‘Ooh Yeah!’

Især er Cee-Lo’s gæsteoptræden helt forrygende i en duet med Hall selv på Gnarls Barkley-hittet ‘Crazy’ – der jo stadig er et skide godt nummer.

Hall har også haft besøg af bl.a Mayer Hawthorne, Booker T. Jones og Blind Boys From Alabama, som der er blevet lagt nye klip op med, og tidligere har bl.a. Chromeo, Maxi Priest & Billy Ocean, Sharon Jones, Smokey Robinson, makkeren John Oates, Toots & The Maytals, Eli Paperboy Reed og Robby Krieger og Ray Manzarek fra The Doors lagt vejen forbi Daryls hus.

Jeg er især vild med optagelserne med Chromeo, og jeg drømmer stadig om at opleve dem sammen. De har spillet en del koncerter sammen, og når nu Roskilde Festival ikke har set perspektivet, må blogkollega Niels Fez og jeg jo hive dem til Danmark som hovednavn til den yachtrock-festival, vi havde meget sjov med at udvikle i hovederne under sidste års Roskilde …

Det er efterhånden 25 år siden, Hall & Oates spillede den store rolle salgsmæssigt, men Daryl Hall viser, at der er mange måder at bevare både gnisten, værdigheden og respekten, og det er tydeligt, at han virkelig nyder disse sessions.

Man kan se alle optagelserne på Daryl Halls hjemmeside her, eller nyde uddrag af optagelserne i denne lille playliste fra YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=cYm6peI_9-M&list=PLC1AFEAC49891E646&feature=plpp_play_all

Numrene er:
1. Cee-Lo ‘Crazy’
2. Booker T. Jones ‘Green Onions’
3. Mayer Hawthorne ‘No Strings’
4. Blind Boys From Alabama ‘Go Tell it to the Mountain’
5. Chromeo ‘Family Man’
6. Smokey Robinson ‘Sara Smile’
7. Robby Krieger & Ray Manzarek ‘Break on Through’
8. John Oates ‘Good Son’
9. Sharon Jones ‘Got a Thing on My Mind ‘
10.  Cee-Lo ‘Fuck You’
11.  Dave Stewart ‘Here Comes the Rain Again’
12. Mayer Hawthorne ‘I Can’t Go for That’
13. Mayer Hawthorne ‘Your Easy Lovin’ Ain’t Pleasin’ Nothin”
14. Eli Paperboy Reed ‘I Found You Out’
15. Sharon Jones ‘Do What You Want, Be What You Are’
16. Chromeo ‘Tenderoni’
17. Eli Paperboy Reed ‘Take My Love with You’
18. Chromeo ‘Waiting for You’
19. Daryl Hall ‘Eyes for You’
20. Cee-Lo ‘I Can’t Go for That’
21. Diane Birch ‘Nothing But a Miracle’
22. Daryl Hall ‘Cab Driver’

About the author