Nyt Malk de Koijn/Gramsespektrum-track!

20120702-211638.jpgAlle fans af Kontrollørerne, ‘Uprock ved Little Big Horn’ og ‘Bademestrenes Storhedstid’ unite: Hvis du, ligesom jeg, er en sucker for alt, hvad Gramsespektrum og Malk de Koijn rører ved, så har du måske allerede hørt om Tue Track, Peder og Simon Bondes undercover-projekt Xtra Naan (måske er Geolo G og Blæs Bukki også med i et eller andet omfang, I don’t know).

Nu er der i hvert fald dukket et nummer op fra triumviratet: ‘Smuglerne’, halvt hørespil, halvt rapnummer, 100 pct. skønhed. Over en produktion der lyder lidt som det gamle Ice T-nummer ‘Addicted To Danger’ i trekvart tempo bliver vi vidner til at blodigt opgør i Gedser Havn mellem tobaks- og ostesmuglerne Lille Jørgen Danmark, Frank Tavs og Bøssemanden.

Og lad os bare afsløre med det samme: Bøssemanden, han er ikke en rar én. Det er intet mindre end guddommeligt, især er det fantastisk at høre Peder rappe på dansk igen.

Nuff said, tjek det ud. Der går rygter om, at Xtra Naan har fem-otte numre liggende. Please lad det være sandt.

[soundcloud id=’45962130′ color=’#ff7700′]

About the author

Comments

  1. Som Mathias siger: Tjek de to andre numre ud også. Beatet på ‘Puha’ er fantastisk, og ‘Kære Kalle’-teksten er fandme sjov.

  2. Ligeså begejstret jeg er for at høre Gramse igen, ligeså meget tror jeg de skal passe på. Det de lavede dengang står for mig stadigt som noget af det bedste og sjoveste der er blevet lavet. Kan stadigt sidde og få den største optur selvom at jeg har hørt det så meget.
    Så jeg har det svært. Men alligevel – lad os bare prøve. Vi vil jo stadigt have det gamle.

Comments are closed.