En god sang: ‘Away With Me’

Indimellem kommer der et nummer, som man bare har lyst til at høre igen og igen. Et nummer, der lyder frisk, catchy og sommeragtigt.

Tamara Blessa

Som den første gang, jeg hørte Olive med Ruth-Ann Boyle, Sneaker Pimps med Kelli Dayton eller Artful Dodgers ‘Movin’ Too fast’ med Romina Johnson.

På en meget distinkt britisk måde. Og med en kvindevokal, man har lyst til at høre mere af.

Sådan havde jeg det igen i dag, da jeg hørte en ny single med London-drum’n’bass-duoen SpectraSoul, der har fået en meget udtryksfuld sangerinde i form af Tamara Blessa, et for mig fuldstændig ukendt navn, til at lægge vokal på nummeret ‘Away with Me’.

Produktionen på ‘Away With Me’ er noget lettere, mere luftig garage og mere soulfuld end SpectraSouls tidligere produktioner.

Det emmer lidt af UK garage, triphop, og hvis man mener at kunne høre noget James Blake i produktionen, er det nok heller ikke helt skævt.

Albummet ‘Delay No More’ udkommer 18. juni. På ‘Away With Me’ er der i øvrigt også et remix af en anden drum’n’bass-artist, Calibre, der er værd at tjekke ud. Men lige nu kan jeg godt nøjes med denne version.

 

About the author

Comments

  1. Fedt track. Kombinationen af hoops-øreringe, R&B vokal og garage-produktion viser sig svær at blive træt af.

Comments are closed.