Hent pladen hos grønthandleren!

Musik er mit yndlingsstof. Sådan synger Raske Penge så smukt i nummeret ‘Yndlingsstof’. Men yndlingsstoffet kunne lige så vel være vinyl.

Raske Penge

For man kan vist uden at overdrive godt kalde Raske Penge for vinylelsker.

Prøv blot at tjekke hans fantastiske beretning om indspilning af sidste nummer til og produktionen af hans nye EP, ‘Yndlingsstof’.

Besøg hans Facebook-side her for at få fortællingen, hvor han bl.a. fotodokumenterer sit besøg på vinylfabrikken i Holland.

Selve vinylen ser også ud til at være en lækker ting. En 10″ i 500 eksemplarer med fem numre, coverdesign af Christian Finne og med en 16 siders tegneserie af Halfdan Pisket inkluderet.

Desuden kommer coveret i en zip-bag – ‘den slags poser, man får narkotika og medicin i’, som Raske Penge selv beskriver det på sin hjemmeside.

Jeg har selv bestilt EP’en og fik i går en mail om, at jeg kunne afhente den, for nu var den trods ‘flaskehals-problemer, opstartsbesvær og ekspeditions-bøvl her på det nyoprettede grammofonpladeselskab‘ blevet færdig.

Og hvor kunne jeg så afhente pladen? Hos en økologisk grønthandler på Nørrebro, selvfølgelig. Så der må jeg straks hen i dag. For at kunne høre bl.a. dette nummer:

Raske Penge tager i øvrigt på en lille turné igen til foråret sammen med makkeren Klumben, hvor de gæster følgende fire steder:

Train, Aarhus 9. maj
Studenterhuset, Aalborg 10. maj
Posten, Odense 15. maj
Pumpehuset, København 16. maj (både koncert for børn og voksne)

Raske 3

Raske 2

Raske 1

About the author